Brandt

schilderijen / paintings

De in Amsterdam geboren Brandt blijft altijd op de achtergrond en laat zijn kunst voor zich spreken. Hij geniet ervan om zijn eigen wereld te creëren en laat zich niet beïnvloeden door de opinies of verwachtingen van anderen.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen
English text Brandt below the images

vervolg Brandt

Begonnen als realist creëert Brandt nu hoofdzakelijk abstracte werken, deze zijn kleurrijk en dynamisch. Hij maakt gebruik van dikke lagen verf, gemengde materialen en texturen op de onderlaag om diepte en levendigheid aan zijn schilderijen toe te voegen. Zijn werken stralen energie en emotie uit en nodigen de kijker uit om zijn of haar eigen interpretatie te maken.

Amsterdam is een stad vol kunst en cultuur

Het is een belangrijke stap voor Brandt om zijn werk in zijn geboortestad te tonen. Zijn werk zal een kans zijn voor het publiek in Amsterdam om kennis te maken met zijn unieke en expressieve schilderstijl waarbij de ontwikkeling van zijn abstracte stijl duidelijk naar voren zal komen. Zijn passie, emotie en unieke visie zullen worden overgebracht op de kijker, waardoor een diepe verbinding ontstaat tussen de kunstenaar en het publiek. De tentoonstelling van Brandt in Amsterdam is een kans om zijn werk te ervaren en te genieten van de kunstwereld die hij in stilte heeft opgebouwd.

Brandt

Starting out as a realist, Brandt now creates mainly abstract works, which are colourful and dynamic. He uses thick layers of paint, mixed materials, and textures on the undercoat to add depth and vibrancy to his paintings. His works radiate energy and emotion and invite the viewer to make his or her own interpretation.

Amsterdam is a city full of art and culture

It's an important step for Brandt to show his work in his hometown.
His work will be an opportunity for the public in Amsterdam to get acquainted with his unique and expressive painting style, where the development of his abstract style will be clearly highlighted. His passion, emotion and unique vision will be conveyed to the viewer, creating a deep connection between the artist and the audience. Brandt's exhibition in Amsterdam is an opportunity to experience his work and enjoy the art world he has quietly built.